Reviews


5 stars after 67 reviews
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!! Heerlijk gegeten. 11/17/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was leg gelopen in de zak aan sausjes De hele bestelling zat onder de saus moeten eerst alles schoonmaken voor we ons eten konden opdienen. 11/15/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer verzorgd en smakelijk 11/5/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vind het jammer dat er op de website geen mogelijkheid is om bij afhaal te betalen...je bent nu verplicht extra kosten te maken. 10/19/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. Met afhalen we er zelfs nog extra hapjes bij! 10/12/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. We rijden graag vanuit Hoogvliet hier naartoe voor deze kwalitatief goede, verse sushi! 9/11/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste Sushibowl, Het heeft wederom weer fantastisch gesmaakt. De beste sushibowls van omstreken! Echter missen wij wel de lunch mogelijkheden, waar wij aanvankelijk erg blij mee waren. Dit gezien de wijziging van openingstijden naar 16u. 7/27/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker, vers en ook op tijd weer bezorgd๐Ÿ‘Œ 5/29/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was TOP๐Ÿ‘ 5/22/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 5/21/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi maar als je dan plaatjes gebruikt bij iets wat je besteld... lever dat dan ook zo! Maar nogmaals... lekker vers en goed van smaak. 5/13/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben poke bowl en sushi mix besteld. Het was heerlijk, lekker vers sushi en optijd bezorgd. We komen zeker terug. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved it! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgers moeten echt opgevoed worden. Ik heb al een aantal keren gehad dat mijn bestelling echt letterlijk doorelkaar lag. Doe hier A.U.B. wat aan. 5/6/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit val een beetje tegen eten koud en niet lekker 5/5/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling stond in de bezorgtracker al 20 minuten op 'bezorgd', maar was nog niet geleverd. Sushi Bowl was niet (meer) telefonisch bereikbaar. We ginger er vanuit de bezorging niet meer te ontvangen. We waren al gestart met het regelen van een alternatieve maaltijd, toen de sushi bezorgd werd na ca 30 minuten nadat de tracker op 'bezorgd'. 5/4/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jum Jum jummy!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd erg vers en lekkere smaak 4/29/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten! 3/22/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker ๐Ÿ˜‹ 3/20/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was gewoon weer heerlijk!! 3/20/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en goede kwaliteit! 3/18/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top,zoals altijd 3/16/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker en vers! Het personeel is ook zeer vriendelijk. De maxi box is zeker een aanrader om tijdens de coronatijden af te halen. We love it! 3/10/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader!! Super lekker zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen moet echt beter.Ik Heb al een aantal keren mijn bestelling doorelkaar gehad en dit kan echt niet. De sauzen ook beter afsluiten het lekt altijd door de rest van de bestelling. 2/15/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vriendelijke service. Zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van de heerlijk verse sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! ๐Ÿ˜‹ En op tijd bezorgd๐Ÿ‘๐Ÿฝ 1/21/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen plaats voor korting code!! 1/4/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Komt altijd netjes optijd zelfs tijdens drukke dagen en deze sushi is gewoon de lekkerste !! 1/2/2021
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd! 12/26/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is heerlijk eten maar de laatste 2x is het eten wel een beetje aan de lauwe kant met bezorgen...wel jammer dit 12/16/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit zijn de beste Bowl ooit 12/15/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fan! 12/11/2020
Sushi Bowl Puck van Heelstraat 155 0102615252
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi, en aardige lieve bezorger ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Sushi Bowl 5 stars after 67 reviews
Sushi Bowl